ESCAPE ROOM ELDORADO

Escape room eldorado

Ma t/m Vrij:   € 90,- (kamer prijs)

Weekend:     € 90,- (kamer prijs)

Minimaal 3 personen 

01:00 uur 

Minimaal 4 personen maximaal 6 personen*

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Escape room ELDORADO

El Dorado (De Vergulde) of Eldorado is een mythisch goudland dat zou zijn gelegen in Zuid-Amerika. De Spaanse conquistadores, die zich al veel goud hadden eigengemaakt, vernamen in de 16e eeuw van de indianen van een koning die zich in het meer Parima zou baden en telkens geheel bedekt met goud zijn bad zou beëindigen: de Gouden Man of El (Hombre) Dorado in het Spaans. De conquistadores gingen ogenblikkelijk op zoek naar dit goudmeer Parima (dat op verschillende kaarten uit de 16e en 17e eeuw staat aangeduid in het gebied van de bovenloop van de Orinoco). Mogelijk vertelden de indianen de legende vooral om van de goudzoekers af te zijn, lukt het jullie de stad te vinden?

Extra informatie

Kijkwijzer: leuk

Taal: Nederlands / Engels op aanvraag

Thema: eldorado

KOM ESCAPE!

samenwerken is in elke escaperoom een vereiste

Het is een groepsactiviteit en iedereen helpt elkaar

Je leert jezelf en je groepsgenoten beter kennen

 PLSTK CAFÉ 

Sluit je activiteit af bij PLSTK

Direct naast De Zeetoren serveren we voedzaam en lekker eten & drinken met zo min mogelijk gebruik van plastic. De drie oprichters van PLSTK Café; Robin, Charlotte en Maxim, hebben al surfend de hele wereld over gereisd en daar met eigen ogen kunnen zien hoe omvangrijk het plastic probleem is. Het streven is om het eerste plasticvrije eetcafé van Nederland te worden want gebruik van plastic is makkelijk maar vaak onnodig.

a hidden gem not so far away

PLSTK Café is een verborgen parel met 180 graden uitzicht op de duinen en zee waar comfort food & drinks de basis vormen, ideeën worden verzameld en waar inspiratie uit voortvloeit. Bij PLSTK Café komen natuur en industrie samen in een oase van rust.

 

Less plastic, more fantastic.