ESCAPE ROOM DE BOMKOFFER

Escape room de bomkoffer

Ma t/m Vrij:   € 100,- (kamer prijs)

Weekend:     € 100,- (kamer prijs)

Minimaal 4 personen 

01:00 uur 

Minimaal 4 personen maximaal 8 personen*

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Escape room de bomkoffer

Hoek van Holland maakte tussen 1942-1945 onderdeel uit van de Atlantikwall: Een 5000 kilometer lange verdedigingslinie langs de West-Europese kust waarmee de Duitsers een invasie vanuit zee wilde afslaan. De toren is verlaten door de Duitsers maar er ligt wel nog belangrijke informatie binnen. Zodra jullie de toren kamer betreden wordt de bomkoffer geactiveerd en hebben jullie 60 minuten om de bomkoffer onschadelijk zien te maken...

Extra informatie

Kijkwijzer: spannend

Taal: Nederlands / Engels op aanvraag

Thema: oorlog

KOM ESCAPE!

samenwerken is in elke escaperoom een vereiste

Het is een groepsactiviteit en iedereen helpt elkaar

Je leert jezelf en je groepsgenoten beter kennen

 PLSTK CAFÉ 

Sluit je activiteit af bij PLSTK

Direct naast De Zeetoren serveren we voedzaam en lekker eten & drinken met zo min mogelijk gebruik van plastic. De drie oprichters van PLSTK Café; Robin, Charlotte en Maxim, hebben al surfend de hele wereld over gereisd en daar met eigen ogen kunnen zien hoe omvangrijk het plastic probleem is. Het streven is om het eerste plasticvrije eetcafé van Nederland te worden want gebruik van plastic is makkelijk maar vaak onnodig.

a hidden gem not so far away

PLSTK Café is een verborgen parel met 180 graden uitzicht op de duinen en zee waar comfort food & drinks de basis vormen, ideeën worden verzameld en waar inspiratie uit voortvloeit. Bij PLSTK Café komen natuur en industrie samen in een oase van rust.

 

Less plastic, more fantastic.